Tomtesalg

/ Tjenester

Kvekroken Entreprenør er totalleverandør av hyttedrømmen, med sterk kompetanse og lang erfaring innen alle tjenester. Vi vet at kvalitet og profesjonalitet er viktig når hyttedrømmen skal realiseres. Velger du oss, trenger du kun å forholde deg til  én aktør - fra første spadetak til du står med hyttenøkkelen i hånda. Vi er med deg gjennom hele prosessen, og gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med din investering.

Det gode hytteliv i “Luggume” Lesja

Drømmer du om ditt eget ferieparadis i naturskjønne og fredelige omgivelser, med kort avstand til opplevelser for hele familien? Kvekroken Entreprenør er totalleverandør av hyttedrømmer, og har nå en rekke utbyggingsklare tomter til salgs på Bjorli og Lesjaverk. Per nå er det 39 ledige tomter på Bjorli, og 40 på Lesjaverk. Under presenterer vi to av hyttefeltene vi har ledige tomter i, og vil du vite mer kan du trykke deg videre på lenkene nederst. eller kontakte oss.

Haugafeltet Panorama

39 store, solvendte hyttetomter med god beliggenhet. De fleste tomtene er over 1000 m2  og har fantastisk utsikt.  Haugafeltet Panorama ligger ca. 2 km øst for Bjorli sentrum, i et trappet område med god utsikt inn mot Rånå og Brøstdalen. Utbyggingen av infrastruktur startet sommeren 2016, og innen vinteren er grunnmuren for de seks første hyttene på plass. Øverst i feltet ligger Morkenløypa, som gir kort avstand til Bjorlis omfattende løypenettverk.

Se Finn-annonse her.

Gamle Kongeveg hyttegrend

20 høystandardtomer i idylliske omgivelser. Alle tomtene i feltet er over 1000 m2 der man har mulighet til å bygge 200 kvm på tomta, med hovedenhet på opp til 150 kvm. Gamle Kongeveg hyttegrend ligger 2 km vest for Lesjaverk sentrum. Tomtene i feltet ligger flott til i umiddelbar nærhet til Lesjaskogsvatnet med flotte turmuligheter, sommer som vinter. Sommerstid er det veier og stier opparbeidet rundt hele vannet, perfekt for både sykkelturer og gåturer. Om vinteren går det preparerte skiløyper i gangavstand fra feltet. Det er muligheter for å leie båtplass ved Lesjaskogsvatnet.

Se Finn-annonse her.

Lesjaskogsvatnet hyttegrend

Lesjaskogsvatnet hyttegrend består av 56 fritidstomter fra 1040 kvm til 1500 kvm. De fleste tomtene i feltet er over 1000 kvm der man har mulighet til å bygge 200 kvm på tomta, med hovedenhet på opp til 150 kvm. Internt i feltet er det et privat vann- og avløpsanlegg for tilkobling av tomtene. Lesjaskogsvatnet Hyttegrend ligger 5,4 km vest for Lesjaverk sentrum langs E136.

Tomtene i feltet ligger flott til i umiddelbar nærhet til Lesjaskogsvatnet med flotte turmuligheter, sommer som vinter. Om vinteren går det preparerte skiløyper i gangavstand fra feltet. En kort biltur fra feltet og opp Fjellvegen til 1000 moh, kan fjellene utforskes med flott utsikt. Det er muligheter for å leie båtplass ved Lesjaskogsvatnet.

Se Finn-annonse her.

Andre tomter og hytter

Guståsen hyttefelt

På Guståsen hyttefelt, som er nabofeltet til Haugafelt Panorama har vi tomt nr. 38 - 47 til salgs.

Hytte under oppføring

På Nedre Guståsen har vi en hytte under oppføring. Eiendommen ligger flott til med skiløype og turterreng utenfor døra. Flott utsikt mot Rånå og Brøstdalen. 2,5 kilometer til matbutikk, og 3 kilometer til Bjorli Skisenter.

Se Finn-annonse her.

Breibekken hyttefelt på Lesjaverk

Dette feltet ligger i forlengelsen av Nørdre Myre hyttefelt langs vegen Kolbotn.

14 tomter med kort avstand til Lesjaskogsvatnet. Ta kontakt for mer informasjon.

Kvekroken Entreprenør er deleier av et utbyggingsselskap og har tilsammen over 100 byggeklare tomter. Fordi vi er en totalleverandør av hyttedrømmen har vi svært konkurransedyktige priser på både grunnarbeid og tomtearbeid.

Er du på jakt etter en hyttetomt? Ta kontakt og kom et skritt nærmere hyttedrømmen.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål eller lurer på noe? Da er det bare å ta kontakt med oss!

Ta kontakt i dag!