Entreprenørtjenester

/ Tjenester

Kvekroken Entreprenør har ansatte med fagbrev innen maskinentreprenør og transportfaget. Vi utfører alle typer grunnarbeid som boring, sprenging, graving, tomtegraving, samt oppføring av VA-anlegg, private avløpsanlegg, og minirenseanlegg.

Boring, sprengning og graving

Det er svært viktig å bruke profesjonelle entreprenører når du skal bore, sprenge eller grave. Spesielt sprengning medfører risiko, med vår erfaring minimerer du risiko og sikrer deg et trygt og ryddig resultat. Kvekroken Entreprenør sørger for at alle regler og retningslinjer følges, og tar hånd om ditt oppdrag på en trygg og effektiv måte.

Tomtegraving

Kvekroken Entreprenør utfører tomtegraving for hus, hytter og tilbygg. Vi kan også bistå med drenering og planering. Vår brede erfaring gjør at vi kan utføre både små og store oppdrag, for både privatpersoner og utbyggere. Vi bygger også grunnmur og utfører tømrertjenester.

Oppføring av VA-anlegg, private avløpsanlegg og minirenseanlegg

Ønsker du vann og avløp på hytta? Vi oppfører VA-anlegg og private avløpsanlegg. Kvekroken Entreprenør har også godkjenning for etablering av minirenseanlegg, og vi ivaretar kravene til bortleding av drensvann og overvann.

Har du et prosjekt? Ta kontakt så hjelper vi deg!

Lurer du på noe?

Har du spørsmål eller lurer på noe? Da er det bare å ta kontakt med oss!

Ta kontakt i dag!